Leer winstgevend te traden (educatief)

Volg samen met de Goldhunter het pad naar succes van het winstgevend worden in traden. Behaal jouw prop firm account en start vandaag nog!

De kracht van Goldhunters

01

Experts uit de praktijk

Joost en Paul hebben al hun kennis opgedaan in de praktijk en zijn met hun eigen methode ook rijk geworden. Ze weten dus wat ze doen!

02

iedere dag signalen

Iedere dag deelt Paul in de groep signalen die interessant zijn en geeft hij aan met welke trade het slim is om mee te gaan (educatief).

03

24/7 Online Support

We vinden het belangrijk dat je al je vragen kan stellen en de juiste support krijgt. Daarom staan we altijd voor je klaar in onze community.

community favorites

Pack Silver

Bekijk deze pack

Pack Gold

Bekijk deze pack

Wij zijn de Goldhunters

Nadat Paul Posthuma (38) en Joost Baakman (33) een succesvolle business hadden opgezet in de e-commerce en hadden geproefd van de wonderen wereld van de NFT zijn ze actief geworden in de FOREX trading markt. Vanuit hier hebben ze een passief inkomen weten te genereren.

Ze zijn nu klaar om alle tips, tricks en ervaringen te delen met anderen. Wil jij dit nu ook? Meld je dan aan voor de gratis community om dit allemaal te leren. Aanmelden kan via de knop hieronder.

Onze signalen zijn al getest

Bekijk hieronder de ervaringen van onze members.

Ajiz
Member van Goldhunter
Lees verder
"Geweldige signalen en een leerzame EA-cursus! De resultaten zijn ook zeer goed, ga zo door!"
Stefan
Member van Goldhunter
Lees verder
"Beste signalen die ik in een lange tijd heb gehad, geen neppe 99% win percentages. Het mooie is dat GoldHunter zelf ook deelneemt aan de trades dus investeren ook hun eigen geld."
Vorige
Volgende