Gratis & exclusieve toegang tot de

Goldhunter Academy & Signals

Volg samen met de Goldhunter het pad naar succes van het winstgevend worden in traden. Behaal jouw prop firm account of start met eigen kapitaal 🤑 vandaag nog! In onze community krijg je:

En het mooie is, je kunt nu tijdelijk geheel gratis de community joinen. Klik op de knop hieronder om je aan te melden voor de gratis signalen en community 👇

De #1 community van NL & BE!

Bekijk hieronder de ervaringen van onze members.

Ajiz
Member van Goldhunter
Lees verder
"Geweldige signalen en een goed werkende EA! De winsten zijn ook zeer goed, ga zo door!"
Stefan
Member van Goldhunter
Lees verder
"Beste signalen die ik in een lange tijd heb gehad, geen neppe 99% win percentages. Het mooie is dat GoldHunter zelf ook deelneemt aan de trades dus investeren ook hun eigen geld. Ea is ook een meesterwerk, vergeet niet de EA te pakken want het is gewoon een geldmachine."
Brecht
Member van Goldhunter
Lees verder
"Ik heb al in heel wat signaalgroepen gezeten maar deze overtreft echt alles. Geen enkele community is perfect in deze industrie maar deze komt echt in de buurt. Ik ben erg blij met de signalen en zou iedereen het aanraden om te proberen."
Vorige
Volgende

De #1 community van NL & BE!

Dit kunnen ook jouw toekomstige resultaten zijn 😉

Meld je nu aan en ontvang direct toegang tot onze community!

Over de Goldhunters

Paul Posthuma (38) en Joost Baakman (33) ontmoetten elkaar in 2012 vanwege de gedeelde interesse in de muziek (hardere stijlen). Ze hebben op meerdere festivals en clubs gedraaid. Na een paar jaar werd muziek op een lager pitje gezet maar de heren besloten om door te gaan met samenwerken.

Van 2019 tot 2021 zijn ze een e-commerce business gestart en hierna zijn ze in de wondere wereld van de NFT’s gedoken. Dit werd een zeer gave en lucratieve ervaring. Paul en Joost hebben de opgedane kennis en kunde in kunnen zetten en wereldwijd een miljoenen bereik gescoord en daarnaast een zeer enthousiaste online community op weten te bouwen.

Sinds 2021 zijn Paul en Joost ook actief in de FOREX trading markt. Vanuit hier hebben ze een passief inkomen weten te genereren. Ze zijn nu klaar om alle tips, tricks en ervaringen te delen met anderen. Wil jij dit nu ook? Meld je dan aan voor de gratis community om dit allemaal te leren. Vul hieronder je gegevens in en je krijgt direct toegang.

Goldhunter Paul
Joost