Samenvatting bestelling tonen
€1.495,00
Product Subtotaal
Pack Silver  × 1 1.495,00
Subtotaal 1.495,00
Totaal 1.495,00 (inclusief 259,46 BTW)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Pack Silver  × 1 1.495,00
Subtotaal 1.495,00
Totaal 1.495,00 (inclusief 259,46 BTW)

Betaling

  • Met iDEAL kunt u met een Nederlandse bankrekening vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen via internetbankieren van uw eigen bank.

    Betaal veilig via uw eigen bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Wat je krijgt:

Volg samen met de Goldhunter het pad naar succes van het winstgevend worden in traden.

Reviews

"Team Goldhunter is een echte aanrader. Ze weten vaak de juiste trades te vinden die andere groepen niet zien. Gister op kerstavond een enorme klapper waardoor het kerstdiner nog beter smaakt. Ofterwijl twijfel niet langer en kies voor de Goldhunters 🚀"
Ron
Na een aantal telegram, whatsapp investeringsgroepen geprobeerd te hebben was mijn investeringsbudget alleen maar minder geworden ipv meer. Gelukkig heb ik nog eenmaal mijn vertrouwen neergelegd, dit keer bij The GOLDHUNTER’s. Mijn investeringsbudget is weer aan het groeien door zeer accurate trading signals, duidelijke uitleg en persoonlijk contact. Zolang dit zo blijft hoef ik niet op zoek en blijf ik bij The GOLDHUNTER’s
Ellerd

© 2023 Goldhunter Academy